Hoppa till innehåll
cropped-2016-02-20-07-38-081.jpg

fettdriven.se

En blogg om det nyttiga fettet och det farliga sockret

  • Blogg
  • Om mig
  • Om kost
  • Om träning
  • Länkar
  • Kontakt
  • Recept
    • Blomkålsmos
    • LCHF-pasta
    • Blomkålsris
    • Gräddstuvad vitkål
    • Broccoligratäng
    • Oopsie
    • Öpnna en kokosnöt
    • Parmesan-chips
    • Surkål

Parmesan-chips

Riv parmesanost på ett bakplåtspapper i en långpanna. Fördela osten i lagom stora högar och ställ in i ugnen i 150 grader i cirka 1o minuter. Njut!

Dela det här:

  • Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
  • Click to share on Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)
  • Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)

Gilla

Gilla Laddar...
Stöd oberoende kostforskning genom att bli månadsgivare till Kostfonden!

Senaste inläggen

  • Dags för paradigmskifte, del 2: Att träna utan kolhydrater
  • Fördjupande om kalorier…
  • Dags för paradigmskifte, del 1: Kalorilögnen
  • Pastörisering av mjölk pajar hela grejen!
  • Moraliskt ansvar att komma med obekväma sanningar?
Den bästa hälsokostbutiken på nätet
Den bästa hälsokostbutiken på nätet. Stort utbud av nyttigheter, till en billig peng!
Billig sportutrustning!

RSS Feed

Arkiv

Kategorier

Etiketter

Blodsocker Fasta Fett fettdriven Formtoppning Forskning GI inflammation Kalorier Kolhydrater Kost LCHF Metabolt syndrom pastörisering Politik Skor Socker Studier Tarmbakterier Vetenskap Öl
Follow fettdriven.se on WordPress.com

Gör sällskap med 217 andra följare

Bloggstatistik

  • 19 016 hits
Blogga med WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: